+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 3 4 5 ... SonuncuSonuncu
Toplam 60 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: kıskançlığın sonu:(

Standart kıskançlığın sonu:(

daha önce kıskançlık güvensizlik başlıklı bir konu açmıştım. kendimce ve psikologla bunu yenmeye çalşışrken artık herşey bitti... Hesap vermekten nerde olduğunu kimle olduğunu söylemekten çok yorulduğunu söyledi... bıktın mı dedim bıktım artık boğuyorsun beni dedi.. attığım her adımda acaba üzülr mü kızar mı diye seni düşünmekten bıktım dedi... nikahlı karım değilsin sadece sevdiğimsin dedi... hiç bir şey umrumda değil biterse bitsin kafamdan atmam kolay ama yüreğimden atamam dedi...benim zaten bildiğim yenmek için uğraştığım şeylerdi ama ondan duymak öyle zor geldi ki...ayrılık konuşmas yapmadk adını ayrlık koymadık ama akşamdan beri ses yok.. o aramadan ben arayamam gururum kırıldı artık... söylediklerinde de haklı bırakayım özgür kalsın yapmam gereken bu ama severken bunu yapmak öyle zor ki... senin istediğin gibi olmak için uğraşacağım dedim ben istiyorum diye değişmeni istemiyorum dedi bana... o hep benim tam tersimdi yaptığının yanlış olduğunu düşünsen yapmazsın der karışmazdı özgür bırakırdı ama ben ona bir köle gibi davranmışım.. hem çok pişmanım hem ona kızgınım özgürlüğü için benden geçiyor diye.. tattil için ailemin yanına geldim onların olanlardan haberi yok yansıtmamaya çalşıyorum ama öyle zor ki ağlayasım geliyor bir şey yiyemiyorum kaçıp gitmek istiyorum yaşamak isteniyorum... onsuz canım acıyor çok tutunamıyorum hayata. yardımlarınınızı bekliyorum

Moderator Deneyimli Üye sonbaharr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İnsanların üstüne fazla düşmek iyi olmuyor, sende biliyorsun.Kendiside demiş beni boğuyorsun diye.Haksızda sayılmaz.Biraz kendine engel olmalısın, değişmelisin yoksa hep üzülürsün.Erkekler biz kadınlar gibi ince ve ayrıntılı düşünmezler,biraz zaman ver kendinede onada..bu süreçte toparlan ve değişeceğine inandır kendini..
    Sıradanım, ama ön sıradan..

ya bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmazsa ya düzelmezse... o olmadıktan sonra değişeceğime nasıl inandıracağım kendimi...düzeleceğine inanınca iyi hissediyorum kendimi ama onsuzluğu düşününce boğuluyorum.. bazı şeyleri abartmıştım belki ama uzakta olunca nerde kimle olduğunu bilmeye hakkım var gibi gelmişti... kimle olduğunu sorduktan sonra kızları söyleyince trip de yapmadım ona kendi kendimi yedim hep bi yanım bu kadar ağır sözleri haketmedim diyor bir yanım ona kıyamıyor nasıl bir çelişki bu böyle ya

Bence şimdilik üstüne gitme oluruna bırak kendindeki hataları biliyorsan bunları düzeltmeye çalış yardım al eğer hiçbir şekilde olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok acıda olsa ayrılığa dayanmalısın...

Senior Member Yeni Üye EthanHunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serbest bırak kuşunu eğer seninse dönüp sana gelecektir, gelmezse zaten hiç senin olmamıştır...
    Bende sevgilimi çok bunaltmıştım (tabi senin kadar bile değil) oda beni bırakmıştı, 2 yıldır çook üzülüyorum.
    Pisk. ilaç falanda kulandım ama ne fayda. Giden geri gelmiyor
    Umarım sen böyle bir acı çekmezsin.

Hakkında hayırlısı olsun.
    Yeni Bir Başlangıçmı Acaba???

sana rahat ol düşünme sıkma olayların peşine düşme kıskanma demek oturmus bir kişilik için söylenmesi sadece sözde kolay olan sözcukler olur.Ama bu süre icinde biraz kafanı rahatlatmak daha mantıklı düşünmek adına paylaşmından dinlemesinden ve sana verdigi fikirlerden mutlu oldugun birni secebiliri olayları empati kurarak onun da yardımıyla bi düzene sokabilirsin.Heşeyden önce kendi eksik yanlarını görmeli nası en aza indirgeyebilirmin çabasını vermelisin.Onu rahat bırak demek sana ve ilişkiye verdiğin degere haksızlık etmek olur Zaman ve sabır bu sürecte senin icin oldukca önemli iki kavram.onu mutlu etmek icn yaptıkların senıde mutlu edıyorsa sorun yok demektır.Ama onun mutlu oldugu seyler icin kendini sınırlandırman kendini kasman ve huzursuz etmen biraz üzerinde düşünülmesi gereken bir konu.O yüzden ikinizinde aynı anda mutlulugu ıcın bır uzmandan yardım almalısın o bızım goremdıgımız farkında olamadıgımız konulara degenecegı gıbı bizim icin çok kücük ve önemsiz gibi görünen aslında çok önemli olan noktalara bakamn ve üzerinde yogunlaşman gerektigini anlatabilri sana.Umarım herşey bir an önce diledigin yolda ilerier iyi geceler......

teşekkürler yorumlar için.. belirsizlik gerçekten zor onsuzluk da öyle. küs uyumayalım derdik hep şimdi iki gündür habersiz.. dayanmak çok zor.. dediğiniz gibi zaman ve sabır lazım psikoloğa da ancak tatil dönüşü gidebileceğim yanımda paylaşabileceğim hiç kimse de yok sadece kendimle kaldım o yüzden buraya yazıyorum teşekkr ederim yorumlarınızla destek olduğunuz için.. her şey insanın kendinde bitiyor belki ama yine de bazen olaya uzaktan bakan birilerinden fikir almak iyi oluyor..
    gerçek sevgi sevdiği için kendisinden vazgeçebilmek midir, beklentisiz sevebilmek midir? böyle düşündüğümde ona hak veriyorum dayanamyıp msj atsam mı seni sıktım haklısın ama değiştirmeme izin ver desem mi diyorum...
    bi yanım da bunu gurursuzluk olarak görüyor kendimi küçük düşürmek olarak geliyor beni böyle kabul etmeliydi diyorum arayamıyorum... ayrıldık mı zamana mı bıraktık benden vazgeçti mi onu bile bilmiyorum

stresli bir sürece adım atmışşsın.Ypman gerekn kendine öz elleştiriyi biraz daha arttırmak.Mesela bir kalem kagıt alıp ilşlikinz sürsesince senin hatalı oldugun veya onun için ödün veremedigim olayları yazıp, yazdıktan sora başkasının gözüyle okumaya çalışmak(sanki onları sen değil başkası yazmış gibi okumak amacın hatayı daha objektıf eleştırı yaparak görebilmek.)İlşkinde gururdan gururlu olmakdan bahsetmişşin peki sevdigin önem verdigin onu kaybetmekten üzüldüğün bir insan için gururu harakete gecirmek ne derece dogru olur.O senin sevdigin insan onun sevgisine paylaşımına samımıyetıne ınanıyorsan eger; o neden senin için gurur kavramını dile getirsin ki .Belki de cok mutlu olucak. İişkiniz adına yapıcı olmak istiyorsan gururu biraz geri plana atmalısın.Onu aramak neyı değiştirir ne kaybettrir sana bunu düşün daha sora onu aramak olumlu bir gelişmeye öncülük edebilir mi sence, içtenlikle ciddi anlamda kıskanclık duygunu silip atabilceksen buna eminsen hç durma şimdi ara.Ama hayır kendime guvenemıyorum başa dönebilrim diyorsan biraz daha kendinle kal sadece onunla birlikte olmak artık mutluluk getirmez ikinizede. ciiddi anlamda sergiledigin tavırdan vazgecersen ve bunu hıssettırebılırsenn ilk adımı atanın hic bi önemi olmaz..

Senior Member Profesyonel Üye forte-donna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

boğmuşsun adamı,,pes artık demiş..bunalmış belli ve dökülmüş herşeyi...düşme üstüne sen kaybeder üzülürsün...ayrıca yaşam merkezin haline getirme çocuğu...çok üzülürsün....

Senior Member Yeni Üye Arrrslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sevgi böyleyse, eksik kalsın. Ama ben buna sevgiden ziyade saygısızlık derim. İlişki böyle yürümez. Bu tür kıskançlıklar, kişilerin hayatını kökünden dahi değiştirir. Yapmayın böyle şeyler. Karşınızdakini üzmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Güvenin biraz. İçinizi rahat tutun. Olmuyorsa, olmuyordur. Sıkmayın, rahat bırakın.
    Cevizin kabuğunu kırıp ozune inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.(Gazali)

+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 3 4 5 ... SonuncuSonuncu