+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 Sayfadan 5. Sayfa BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 SonuncuSonuncu
Toplam 60 sonuçtan 41 ile 50 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: kıskançlığın sonu:(

ssecrett;

Canım 1 haftadır yaşadıklarınla ilgili hep olumlu yapıcı şeyler yazmaya çalıştığım gibi düzelir biraz gurur, hafif sinir var herşey unutulur ve eskisi kadar da güzel olabililir diyorudum.Ama bu boşluk(ara) süresince yaşanan sabit hiçbirşey yok,kendini geri çekme, konuşma isteğinin her geçen gün azalması, iyi kötü olayları bir yoluna koyma mücadelesine bile tepkisiz bir sevgili.Ne yaptığını ne istediğini bilmiyorsa bile bunun bedelini sana ödetmemeli,.Herşeyden önce açık net birşekilde ne istediğini dile getiremiyor büyük biR iletişim problemi yaşıyorsunuz ve bu durum senin canını acıtmaktan başka birşey getirmez sana.Kendini güçlü kılmak toparlanmak istiyorsan ondan bir umut bir ümit bekleme gelsede en büyük probleminiz olan iletişim probleminizi göz ardı etmemelisin çünkü sizin sıkıntınılarınızın ana teması iletişimsizlik.Sevmişsin hala seviyosun, yaşam onun üzerine kuruluydu belkide evt bunlar hayellerinidi ama birde görmen gerekn gerçekler var.Şimdi ağlamaların sızlamaların kırgınlıkların olsun olmalıda bunlarıda içinde tutma yaşa.Ama ilerde belki çok büyük bir pişmanlıktan kurtulacaksın ve iyki o zamn bitmiş diyeceksin.İlerde yaşayabileceğin hayal kırıklıklarını şimdi yaşaman şimdi görmen daha iyi belkide.Evlenipde bu sorunları o zaman yaşaman daha mı iyi olur sence?O zamn daha büyük bir kaos yaşamaktansa şimdi acı çekip yoluna onsuz devam etmen daha hayırlı gibi görünüyor. Ama tabiki hayat senin inş hakkında hayırılısı olur herşey dilediğin yolda ilerler.
    Konu beyzazeynep84 tarafından (10-02-2010 Saat 12:53 AM ) değiştirilmiştir.

Senior Member Yeni Üye madamsurgun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Entries
    4

ssecret....

sen anlattıkça sanki, erkek arkadaşımın bana yaptıklarını okumuş gibi hissettim... yapma bunları, boğmuşsun çocuğu resmen.. onu o kadar iyi anlıyorum ki..şunu hiç bir zaman unutma; ki bu herkes için geçerli kişi yapmak istedikten sonra yani onu dört duvar arasına da soksan o seni aldatmak istedikten sonra yanından kalkar gene yapar. Önemli olan onun bu akılda olmaması. bu yüzden hiç kimseyi bağlayamazsın biraz rahat bırak çocuğu
    Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Junior Member Yeni Üye

evet 1 hafta oldu biteli..yaşadıklarınızı bu yüzden anlayabiliyoruö nefes alamadığımı düşünüyorum herşey boğuyor ama yalnız kaldığımda bu daha çok oluyor kafamı dağıtacak şeyler buluyorum..
    ben kendimle mutluyum dedim bu süreçte ve öyle de hissediyorumm nereye kadar yıpratabilirim ki .
    ••♥

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.. 18 gün oldu kavganın üzerinden hala konuşmadık ama artık bittiğini biliyorum çok acı da olsa... ama sevmekten hala vazgeçmedim onca emek, onca yaşanan ben silemedim onun gibi bir anda... silebileceğimi de sanmıyorum...hala bazen kızamıyorum ona haklı kendince diyorum böyle olması gerekiyormuş diyorum hayırlısı diyorum ama bazen hiç gücüm kalmıyor dayanamıyorum... çok zormuş bunları yaşamak artık ne sevgiye inancım kaldı ne de yeniden birine güvenebileceğime... belirsizlik kuşkular sorular insanı bitiriyormuş gerçekten.. ben bittim yeniden hayata dönmeye çalışıyorum...
    geçen gün annesi aradı sanırım anlatmamış ona annesiyle aramız iyiydi.. bizim yüzümüzden onun da üzülmesini istemedim anlatamadım olanları gerçi olan bir şeyde yok ama diyemedm bitti diye. anlatmalı mıydım sizce bana bunu yapmak ona düşer gibi geldi bilemedim...
    arkadaşlar kimse kimseyi dünyası yapmasın..gidince yıkılıyor o dünya gerçekten bağlanmasın sahiplenmesin... ben bunları yaptım ve şimdi hayata tutunmak çok zzor..

Senior Member Yeni Üye EthanHunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı ssecrett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.. 18 gün oldu kavganın üzerinden hala konuşmadık ama artık bittiğini biliyorum çok acı da olsa... ama sevmekten hala vazgeçmedim onca emek, onca yaşanan ben silemedim onun gibi bir anda... silebileceğimi de sanmıyorum...hala bazen kızamıyorum ona haklı kendince diyorum böyle olması gerekiyormuş diyorum hayırlısı diyorum ama bazen hiç gücüm kalmıyor dayanamıyorum... çok zormuş bunları yaşamak artık ne sevgiye inancım kaldı ne de yeniden birine güvenebileceğime... belirsizlik kuşkular sorular insanı bitiriyormuş gerçekten.. ben bittim yeniden hayata dönmeye çalışıyorum...
    geçen gün annesi aradı sanırım anlatmamış ona annesiyle aramız iyiydi.. bizim yüzümüzden onun da üzülmesini istemedim anlatamadım olanları gerçi olan bir şeyde yok ama diyemedm bitti diye. anlatmalı mıydım sizce bana bunu yapmak ona düşer gibi geldi bilemedim...
    arkadaşlar kimse kimseyi dünyası yapmasın..gidince yıkılıyor o dünya gerçekten bağlanmasın sahiplenmesin... ben bunları yaptım ve şimdi hayata tutunmak çok zzor..
    Dur bakalım etkisi daha yeni. Bakalım ne kadar yıpratacak seni.. Umarım az yıpratırsın kendini. Benim ilişkim biteli 2 yıl oldu ama hala hep benzer rüyayı görürürm. Daha dün gece gördüm konu aynı, rüyamda bile gitme diye yalvarıyorum. Umarım sen öyle olmazsın... Başka birilerini bulursun, yoksa işin zor...
    Yeni Bir Başlangıçmı Acaba???

arkadaşlar bgn 19. gün ve 19 gün sonra akşam nette yazdı bana konuşabilir miyiz diye.. hiç beklemiyordum cvp veremedim versem mi vermesem mi kararsız kaldım sonra peki sen bilirsi rahatsız ettim by yazmış... 1 saat geçtikten sonra bende slm konuşacak mısın yazdım brz bekledim yazmadı çıktım netten.. aslında değişen bir şey yok ama yazması konuşmak istemsi acaba aklı başına mı geliyor???

Senior Member Profesyonel Üye forte-donna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşlar bgn 19. gün ve 19 gün sonra akşam nette yazdı bana konuşabilir miyiz diye.. hiç beklemiyordum cvp veremedim versem mi vermesem mi kararsız kaldım sonra peki sen bilirsi rahatsız ettim by yazmış... 1 saat geçtikten sonra bende slm konuşacak mısın yazdım brz bekledim yazmadı çıktım netten.. aslında değişen bir şey yok ama yazması konuşmak istemsi acaba aklı başına mı geliyor???
    vay be 19 gün oldu mu?olaylar üzerinde yorum yapacaktır...sevgililer gününde bir şey yazdı mı? konuşsaydın keşke...

yazmadı yazmasını beklemiştim ama facebook da iş yerinden kızın birnin koyduğu resimlerini gördüm... sevgililer gününü yalnz geçirenlerin eğlencesini yapmışlar...ben ondan bi haber beklerken.. ama artık beklemiyorum asla o aramadan aramıyorum konuşmak istese bile konuşmayacaım artık...

Senior Member Profesyonel Üye forte-donna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yazmadı yazmasını beklemiştim ama facebook da iş yerinden kızın birnin koyduğu resimlerini gördüm... sevgililer gününü yalnz geçirenlerin eğlencesini yapmışlar...ben ondan bi haber beklerken.. ama artık beklemiyorum asla o aramadan aramıyorum konuşmak istese bile konuşmayacaım artık...
    bence aklı hala sende..konuşmak istemesinden belli...ama aklı karışık...

Senior Member Yeni Üye

yorumların hepsını okumadım ben 2 yılık evlıyım aynı senın yaptıkların gıbı bende yaptım artık ılıskım bıtmek uzereydı secrett dr gıttım anlattım durumu ılaça basladık ılaç 1 ay sonra etkısını gosterdı 1 yıl kullandım ıyı olmustum artık yapmıyodum şuanda ılacı bırakalı 7 ay oldu bu aralar yıne sapıttım kendımı kontrol edemıyorum zırıl zırıl 50 kere arıyorum yıne dr a gıtmem gerekecek galıba ama omur boyu ılaçmı kullanıcam ben ne yapmam lazım bılmıyorum ılaç ıçerken sorun yok..

+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 Sayfadan 5. Sayfa BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 SonuncuSonuncu