Arkadaşlar neden kimse birşey yazmıyor foruma uğrayıpta bişeyler yazmıyorsanız ayıp edersiniz ona göreSağlıcakla kalın...
Forumu ziyaret edip yazmamazlık yapmayın arkadaşlar ona göre![]()
Sadece fazla ileri gitme riskini goze alanlar ne kadar ileri gidebilecegini ogrenir.
Arkadaşlar neden kimse birşey yazmıyor foruma uğrayıpta bişeyler yazmıyorsanız ayıp edersiniz ona göreSağlıcakla kalın...
Sadece fazla ileri gitme riskini goze alanlar ne kadar ileri gidebilecegini ogrenir.
yok yok yazdım valla ...ama site geriye gitmiş yine ..yazdıklarım silinmiş ..
ne olur ya tam bir ayar sağlanmışken yeniden yeniden olmaz işallah ...
castellini ...ben bu panik atağı mide rahatsızlıklarına benzetiyorum ..midede asit azlığı veya fazlalığı ...
bizlerdede yani panik ve anksiyete de beynimizde ki hormonların salgılaması...
ama diyorum neden bu serotonin az salgılanıyor ..
ne oluyorda oluyor ..
depodan fazla yakıt yakıyoruz biz galiba ...o yüzdende bizde yakıt almıyor ..
ilaçları azltmaya başladım ...ya ...
nefes problemleri yaşamaya başladım ben ..
ilaçları bırakan arkadaşlar ..bildiklerini ve yaşadıklarınızı burada paylaşırmısınız ...
bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
ranil.. hayli gecikmeli okudum yazdıklarını...
zor bir dönemin içindesin, geçecektir muhakkak.. neler geçirmedin ki..
ilaçlarını bırakırken yaşadığın bu bu belirtiler gayet olağan tepkiler..
keşke şu yürüyüş işini askıdan indirsen, hani sabah erken saatler yada akşam telaşının evde bir parça dindiği civarlarda tempolu bir, açık alan yürüyüş saati, ayırsan kendine , ayırabilsen ne güzel olur..
stresine çok iyi geleceğine , mine bulantılarının kesileceğine yada en azından azalacağına eminim..
suyu da ihmal etme .. en az 2 lt su içmeyi günlük prensiplerinin arasına sok ve kendine özen göster..
dilerim sorunların en kısa sürede geçer ve rahatlarsın.. sevgiler..
canm ilksencim ..olsun canım ...beni düşünüp bu sayfaya gelmen ve yazman bana inan çok iyi geliyor ..sizleri kaybetmek istemiyorum ..
evet şu yürüyüşe başalyamadık bir türlü haklısın valla ..ha birde su evet hiç içmiyorum nerdeyse ..çok çay içtiğimden belkide ...
mide bulantılarım geçti canım ..ama şu nefes alam problemlerin arasıra oluyor ..
birde bu günlerde biraz boş kaldım ...kendime ayıracak zamanım çok oldu yani ve biraz kendimi dinlemeye başladım sanırım ..
bak hatalarımıda söylüyorum ...
ama yürüyüş evet ...tembellik ediyorum valla ...
tamam hocam çalışacağım bak ..)
kızlar sizlerden e haber ..castellini...ve maviyeşil h1i ...sizlerde yazın birşeyler ..
hepinizi seviyorum ve teşekkür ediyorum arkadaşlarım ...
ama dikkat edeceğim biraz daha ....
Valla Ranil'cim bende öyle gelgitler yaşıyorum işte ne iyi ne kötü.İlacımı almaya devam ediyorum bakalım ne olucak bu sefer haftaya filan tekrar doktoruma gidicem.
selam nasılsınız arkadaşlarım.ben iyi değilim sinirlerim çok gergin.benim kızla çok çatışıyoruz .onunla nasıl başedeceğimi bilemiyorum kendimi kötü hissediyorum.ona nasıl yaklaşacağımı bilmiyor çözüm yolu bulamıyorum.aslında belkide pek önemli bişey yoktur ama çıldıraağım .benmi çok abartıyorum ama oda beni çileden çıkarıyor....
neyse canınızı sıkmayayım.sizlerde ne var ne yok.umarım bir yaramaz durum yoktur
kendinize iyi bakın .allaha emanet olun
testinin içinde ne varsa dışınada o sızar
olurmu canımızı sıkmak ..tabiki canımız sıkılınca burada paylaşacağız ..
kız kaç yaşındayd yuko ...
benim oğlan 16 ...daha dur ..bu yaşlara gelince daha fena oluyorlar ...
ergenllikmiş ..püf ....valla oğlanlarla bende büyüyorum resmen ..
kızlar anneyle ..oğlanlar babayla çatışıyorlar...
sabırl olmak zorundayız ...şu anda onlarda kimlik gelişmesi yaşıyorlar ..
neler oluyor anlatsana bir bakalım ....
yukocum ,anneler ve kızlar hep çatışır.bizim ki küçük bizde bile oluyor.ama onlarda büyüyorlar ,tek başına bir birey oluyorlar..çok büyük sabır bu yaşda yapıalcak tek şey.ergenleri önyargısız dinlemek ve onları ne kadar çok sevdiğimizi söylemekten başka bir şey yapamayız.
benim kızım 9 yaşında ama yaşından çok büyük yaşıyor.sorumluluk lrını yerine getirmiyor.herşeyi ben söylüyorum ve ondan sonra yapıyor dersini......kılık kıyafetini hergün herşeyü tekrar tekra söylemek zorunda kalıyorum buda beni yoruyor geriyor.mesela bugün okuldan geldi bahçede oynadı yemeğini yedi beraber çıktık babaanneye gittik akşam yemeğine arda kaldık saat 8 gibi babası eve gelecekti ben birazdaha kalacaktım kızım sen eve babanla git dedim kalmak istedi.dur bakayım herşeyi söylüyorum yap diye busafar sorumluluğunu(ders)hatırlatmayayımban kalmak istiyorumdedi.babası gittikten sonra kızım dersin yokmuydu dedim yok dedi.saat 10 gibi eve geldik aklına geldi bizimkinin atatürk ilke ve inkılaplarını araştırması öğretmen yanlış veye eksik söyleyene eksi vereceğini aklına yeni geldi.
buna benzer günlük hayattta beni bunaltan bir sürü şey yapıyor ne yapacağımı bilemiyorum.kıyafet konusunda da ....
birde biz kadın kadına oturuyoruz oturup dinlemeye bayılıyor.onu uyardığım halde hep yapıyor.yanımızda oturma odanda ders çalış .yada tv seyrderken 2 kişi konuşsun bizi dinler.kardeşine bağlılığı hiç yok.....................
işte hal böyle ne yapacağımı o sorumluluk duygusunu nasıl verecem bilemiyorum.
belki şunu düşünürsünüz zamanında vermen gerekiyordu diye ama geçen sene dah iyi ondan önceki sene daha iyi şimdi gittikçe kötü ye gidiyor..
ne yapmalıyım tecrübeye ihtiyacım var.onda tıkanıp kalıyorumküçüle sorunumuz yok ama bu beni sıvanadan çıkarıyor bazen şiddette uyguluyorum istemeden....
işte böyle..esos yardım
testinin içinde ne varsa dışınada o sızar